• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

Het Koninkrijk komt, luister maar!

het koninkrijk van God komt, luister maar naar deze verhalen

 

Het Koninkrijk van God komt eraan! Door te getuigen over wat God in ons leven doet, wordt het Koninkrijk zichtbaar. Tijdens de pinksterdiensten van zondag 20 mei mochten we elkaar bemoedigen door op te schrijven hoe we God in ons eigen leven aan het werk zien (of hebben gezien.) In tien minuten tijd ontstond een indrukwekkende stapel briefjes met allemaal voorbeelden van Gods Koninkrijk dat zichtbaar wordt in ons en door ons.

We gaan de komende tijd proberen deze verhalen te delen met elkaar. Een kleine selectie zetten we nu vast online. Je vindt ze op deze pagina. Via de weekmail heb je een password ontvangen, waarmee je ze kunt lezen.

Meehelpen delen?

We hebben meer dan 200 briefjes liggen met handgeschreven getuigenissen. Die willen we graag ontsluiten. Daarvoor is het nodig dat ze overgetypt worden. Daarom zoeken we vrijwilligers die willen helpen. Vele handen maken licht werk. Als 10 mensen twee keer een uurtje willen typen, hebben we ze allemaal digitaal. Doe jij mee? Stuur even een mail naar communicatie@baptisten-amersfoort.nl