Alpha cursus

Alpha2016

Ben je geïnteresseerd in het christelijk geloof?

We nodigen je van harte uit om met ons op ontdekkingsreis te gaan!

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren, luisteren en alle vragen mogen gesteld worden. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden + een zaterdag een vrijblijvende kennismaking met de basisprincipes van het christelijk geloof. Je krijgt hier de gelegenheid om op een ontspannen manier meer over te leren.

Opzet van de cursus

Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Dan volgt een inleiding van ongeveer een half uur. In deze inleidingen wordt ingegaan op diverse kernpunten van het christelijk geloof. Daarna wordt er in kleine groepjes doorgepraat. Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor interactie en ontmoeting.

De Alpha-cursus is voor mensen die….

…meer willen weten over het christelijk geloof

…willen weten of er meer is tussen hemel en aarde

…nieuwe mensen willen ontmoeten

…hun kennis over het christelijk geloof willen opfrissen

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze cursus in Amersfoort. De Alpha-cursus wordt in Nederland gegeven door een groot aantal verschillende kerken.  Iedere kerk biedt hetzelfde materiaal aan, al kunnen er accentverschillen zijn.

De cursus is GRATIS. Iedere avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21:45 uur. Deelname aan de cursus is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Interesse of vragen? Neem contact op met Jan en Marja van Duinen, 033-8795124 of mail naar marja.jan@online.nl

Voor meer informatie: www.alpha-cursus.nl

Wereldwijd hebben al 29 miljoen mensen een Alpha gevolgd In Nederland waren dat er ruim 250.000 .