Kick Start, TIC en Growing Pains

Wanneer je de leeftijd hebt gekregen om naar de middelbare school te gaan, verandert er veel. Je ontdekt, legt contacten, krijgt huiswerk, ontwikkelt een eigen smaak. En vooral ook: je ontdekt jezelf. Boeiend, maar soms ook erg spannend. Het is dan belangrijk om leuke contacten te hebben in de kerk en over dingen te kunnen praten die jij interessant vindt. Als tiener word je gezien in de BGA en heb je een eigen inbreng.

Elke laatste zondag van de maand is er Teenchurch, een eigen samenkomst door en voor jongeren. In de tienergroepen is ruimte voor gezelligheid, elkaar leren kennen en praten over God, jezelf en de wereld waarin we leven. Er zijn drie verschillende groepen. Kick Start (klas 1-2 VO), Teens in Christ (klas 3-4 VO) en Growing Pains (vanaf klas 5 VO). Iedereen kan zo meedoen. Elk seizoen start met een jeugdweekend met alle jongeren! Y-zone is een groep mensen die de jeugdleiding en jongeren ondersteunt met gebed.

Heb je vragen waar jij kunt meedoen? Of andere vragen? Mail ze gerust naar Erwin Agteres, de coördinator jeugdwerk in de BGA.