Muziek en zang

Nieuwe zangleiders, nieuwe muziekteams, nieuwe zangers! Wij als taakveld muziek, zang en zangleiding hebben al geruime tijd het verlangen om ons tijdens de dienst meer open te stellen voor de Heilige Geest. Wij denken dat dit nu vraagt om een andere manier van dienstleiding en dat heeft consequenties voor de verschillende muziekteams. Vanaf november 2011 zullen Marianne Goedvolk, Renée Hooymans, Marjolijn Rietveld, Peter Groot en Johan Rook als zangleiders de dienst voor gaan en de muzikanten en zangers op een directere manier aansturen.
We zijn hier heel blij mee, hoewel we het ook behoorlijk spannend vinden. We vragen de gemeente om gebed voor ons als taakveld – en om begrip als in de komende maanden het een of ander niet op de vlekkeloze manier zal verlopen, die u van ons in de afgelopen jaren gewend was :-). Op- en aanmerkingen zijn welkom bij Jutta Hermann.

We kunnen ook altijd versterking met goede muzikanten en zangers gebruiken. Dus, muzikanten en zangers, schroom niet om je te melden!