• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

Even voorstellen: Linda Lok

LindaLok 500pxMijn naam is Linda Lok (1987), getrouwd met Thomas en samen zijn wij ouders van 3 kinderen. We komen inmiddels al bijna 10 jaar in de BGA, waar ik in 2010 ook gedoopt ben. Per 1 oktober 2018 ben ik officemanager van de Baptisten gemeente. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met de gemeente de BGA te laten groeien en bloeien. Dat ik dat kan doen op het gebied van organisatie, structuren, processen en communicatie ervaar ik echt als een zegen.

Mijn werkzaamheden richten zich met name op het ondersteunen van de voorganger, de raad en andere medewerkers. Ook zal ik de organisatie rondom diensten en cursussen op me nemen.