• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

De BGA gaat Digitaal

Je staat er misschien niet elke dag bij stil, maar een gemeente zoals de onze is een heel dynamische samenwerking van heel veel verschillende mensen. Om dat goed te organiseren en te ondersteunen, is een hoop werk. De afgelopen tijd heeft een groepje mensen onderzocht of en hoe dat slimmer kan. Dat is gelukt. We hebben een mooie digitale oplossing gevonden – KerkSpot genaamd – die we binnenkort stapje voor stapje gaan introduceren.

Van administratie tot aankondigingen

De digitale ondersteuning gaat over een heel aantal verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan de leden-administratie. Maar ook de week-mail. Ook de agenda’s en planningen gaan we in deze digitale oplossing maken en versturen. Alle taakvelden krijgen hun eigen planningsmogelijkheden. Kringen, gebedsgroepen en losse bijeenkomsten kunnen we eenvoudig beheren en plannen.

Deze oplossing biedt ook een intern prikbord. Daarmee vervangen we t.z.t. de besloten Facebook-groep. We kunnen er zelfs advertenties in kwijt.

Van App tot web

Ook onze website wordt straks in Kerkspot bijgehouden. Zo kunnen de website beheerders makkelijk kiezen of een berichtje alleen intern of ook extern gepubliceerd moet worden.
Daarnaast biedt KerkSpot een speciale App, waarmee je onderling berichten kunt versturen. Maar ook waarschuwingen kunt ontvangen als je de volgende zondag een taak hebt. Daarmee hopen we ook de stress doordat mensen wel eens wat vergeten, omlaag te brengen.

AVG & Privacy gewaarborgd

Deze oplossing maakt het ook veel makkelijker om de privacy van onze leden en bezoekers te waarborgen. Je krijgt zelf de controle over welke informatie je wilt delen met de andere leden.
Samen met deze oplossing komt een goede handreiking voor het invullen van ons privacy-beleid. Daar gaan we de komende tijd dus ook mee aan de slag.

Stap voor stap

De introductie verloopt stap voor stap. Eerst zetten we de ledenadministratie over. Daarna gaan we taakvelden helpen om hun activiteiten via KerkSpot te organiseren en te ontsluiten. Pas als de hele ‘BGA-organisatie’ goed staat, nodigen we de leden uit om hun account in gebruik te gaan nemen. Heb je in de tussentijd vragen? Laat het weten, stuur een mail aan info@baptisten-amersfoort.nl