• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

Binnenkort

  • 8 december 2019
    Samenkomst - Peter Groot - kidspraise dienst 1
    9:15u en 11:15u

Alpha cursus

Alpha2016

Ben je geïnteresseerd in het christelijk geloof?

We nodigen je van harte uit om met ons op ontdekkingsreis te gaan!

Eten, ontmoeten, praten, lachen, leren, luisteren en alle vragen mogen gesteld worden. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden + een zaterdag een vrijblijvende kennismaking met de basisprincipes van het christelijk geloof. Je krijgt hier de gelegenheid om op een ontspannen manier meer over te leren.

Opzet van de cursus

Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Dan volgt een inleiding van ongeveer een half uur. In deze inleidingen wordt ingegaan op diverse kernpunten van het christelijk geloof. Daarna wordt er in kleine groepjes doorgepraat. Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor interactie en ontmoeting.

De Alpha-cursus is voor mensen die….

…meer willen weten over het christelijk geloof

…willen weten of er meer is tussen hemel en aarde

…nieuwe mensen willen ontmoeten

…hun kennis over het christelijk geloof willen opfrissen

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze cursus in Amersfoort. De Alpha-cursus wordt in Nederland gegeven door een groot aantal verschillende kerken.  Iedere kerk biedt hetzelfde materiaal aan, al kunnen er accentverschillen zijn. In de BGA is er een ‘gewone’ Alpha Cursus en ook één voor 65+’ers: Alpha Senior.

De cursus is GRATIS. Iedere avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21:45 uur. Deelname aan de cursus is vrijblijvend en verplicht tot niets.

De Alpha Cursus start op dinsdag 17 september 2019. Interesse of vragen? Neem contact op met Aline Lievers, 06-41625512 of mail naar a.lievers@casema.nl

De Alpha Senior start op woensdag 11 sptember 2019. Interesse of vragen? Neem contact op met Jan en Marja van Duinen, 033-8795124 of mail naar marja.jan@online.nl

Voor meer informatie: www.alpha-cursus.nl

Wereldwijd hebben al 29 miljoen mensen een Alpha gevolgd In Nederland waren dat er ruim 250.000 .