• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

Binnenkort

  • 8 december 2019
    Samenkomst - Peter Groot - kidspraise dienst 1
    9:15u en 11:15u

Ik ben nieuw

Hartelijk welkom bij de BGA!

Een makkelijke manier om onze gemeente te leren kennen is door het bezoeken van de diensten op zondagochtend. We organiseren elke zondag twee diensten. De eerste dienst begint om 9.15u, de tweede om 11.15u. Het programma is op hoofdlijnen hetzelfde. Speciale gebeurtenissen als het verwelkomen van nieuwe leden, het opdragen van kinderen of dopen van mensen kan zowel in de ene als in de andere dienst gebeuren.

Vanaf zondag 30 juni t/m zondag 1 september is er één dienst om 10.00u.

In de agenda kun je zien wat wanneer plaats vindt.

We komen samen in de aula van het Farel College (routebeschrijving).

Bij de ingang van het Farel College begroeten mensen van ons gastenteam iedere bezoeker. Hierop staat de belangrijkste informatie van die week, inclusief de spreker en het thema van de dienst. In de hal staat ook een informatie tafel met allerlei wetenswaardigheden over de BGA.

Kinderen tot 2,5 jaar gaan direct naar hun eigen groepen (crèche en dreumes), in de hal linksaf. De oudere kinderen starten in de dienst, en gaan met z’n allen na ongeveer 10 minuten naar hun verschillende groepen. Alle kinderen worden in de hal opgewacht door de kinderdienstleiding. Het is dus niet nodig om je kind zelf weg te brengen.

In de dienst is er altijd ruimte voor het zingen van diverse liederen, een preek door een van onze voorgangers of een gastspreker, en een tijd van open gebed. Na de dienst is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee, en heb je al snel aanspraak met andere leden of bezoekers.

Een andere manier om onze gemeente te leren kennen is door de kringen in de wijken. Kleine groepen van 6 – 12 personen komen iedere 2 weken bij elkaar om met elkaar te leren uit de bijbel en vriendschappen op te bouwen. Voor meer informatie kun je een email sturen naar marjanm@baptisten-amersfoort.nl (Marjan Mooij).

In de BGA starten ook regelmatig nieuwe cursussen. Kijk voor meer informatie op de cursussen pagina.