Update: Corona maatregelen in de BGA
 

Beste #naam#,

Als opvolging op de berichtgeving van gisteren om de dienst van komende zondag af te gelasten, enkele aanvullingen:

  • Er zullen geen zondagse samenkomsten plaatsvinden in de gehele maand maart.
  • We geven gehoor aan het advies van de overheid om sociale contacten zoveel als mogelijk te beperken, wat inhoudt dat we het niet stimuleren om in kleine groepen bij elkaar te komen tot en met 31 maart 2020. Dit betekent voor het jongerenwerk dat de geplande activiteiten niet doorgaan, kringen adviseren we niet bij elkaar te komen.
  • We zijn in overleg met elkaar hoe we de kennismakingsperiode met Peter Kruijt (kandidaat-voorganger) zullen vervolgen.
  • We onderzoeken of en hoe we gebruik gaan maken van streaming mogelijkheden.
  • Oproep: heb je suggesties, inspirerende of creatieve ideeën hoe we in verbinding kunnen blijven met elkaar, deel deze in de groep 'kerk-zijn tijdens coronavirus', die je vindt op de website.
  • Maak gebruik van de de mogelijkheden die onze vernieuwde digitale omgeving biedt, zoals de groepen 'gebedspunten' en 'vraag- en aanbod'. Op deze manier kunnen we naar elkaar (via de digitale weg) om blijven zien. Je bent al lid van de groep met je eigen wijkgenoten, binnen deze groep kun je ook eenvoudig contact leggen met BGA'ers uit de buurt.

Wanneer er nieuwe adviezen en/of maatregelen volgen, zullen we uiteraard communiceren wat dit betekent voor de BGA.

Voor de volledigheid: werkwijze groepen:
Na inlog op de website klik je op groepen, waarna je de groepen ziet waar je lid van kunt worden. Klik op de groep en vervolgens op aanmelden. Wanneer je klikt op 'mijn groepen' zie je de groepen waar je al deel van bent, zoals je wijk.

Hartelijke groeten,
namens de raad,

Linda Lok
Officemanager Baptistengemeente Amersfoort
Tel. 06 - 40877940 
linda.lok@baptisten-amersfoort.nl

 


www.baptisten-amersfoort.nl