• Algemene gegevens
  • Farel College
  • Paladijnenweg 101
  • 3813 DC Amersfoort
  • Diensten zondag om 09.15u en 11.15u. Beide diensten hebben een kinderprogramma.

Binnenkort

  • 8 december 2019
    Samenkomst - Peter Groot - kidspraise dienst 1
    9:15u en 11:15u

Vacatures kinder- en jeugdwerk

Leiding en assistenten voor kindergroepen
Elke zondagochtend gaan de kinderen uit de BGA naar hun eigen kinderdienst. Samen met leeftijdsgenoten hebben ze een gezellige tijd waarin er een stuk persoonlijke aandacht voor hen is. Zij luisteren onder andere naar een Bijbelverhaal en gaan daarna aan de slag met een verwerking.

Om dit mogelijk te maken zoeken wij leiders die +/- 1 keer per maand een programma willen voorbereiden a.d.h.v. de methode ‘Vertelt ’t maar’ en de kinderdienst op zondagochtend willen leiden.

Ook hebben we mensen nodig die hen praktisch willen ondersteunen tijdens de ochtend zelf: assistenten.

Interesse om mee te helpen als leider of assistent? Mail dan naar jeugd@baptisten-amersfoort.nl


Coördinatoren kinderwerk: 0-4 jaar & groep 5/6
Het kinderwerk zou niet kunnen draaien zonder de hulp van de groepscoördinatoren. Zij enthousiasmeren mensen om zich in te zetten als kinderwerker en stellen de roosters voor hen op. Zij zijn voor de kinderwerkers en ouders het aanspreekpunt voor alles wat er in de groep gebeurt.

Daarnaast nemen zij een paar keer per jaar deel aan de vergadering met de kerkelijk werker om te spreken over praktische zaken en samen na te denken over de koers van het kinderwerk.

Werk jij graag gestructureerd en ben je communicatief vaardig? Dan zou dit een mooie taak voor jou kunnen zijn! Interesse? Mail dan naar jeugd@baptisten-amersfoort.nl


Jeugdleiders met verschillende talenten gezocht

De tieners uit de BGA komen elke 2 weken bij elkaar op verschillende tienerclubs. Op deze avonden hebben zij een gezellig programma met leeftijdsgenoten waarin zij zowel de inhoud van het geloof verder ontdekken als vriendschappen ontwikkelen.

We zoeken:
Jeugdleiders met verschillende gaven en talenten om jongeren deze speciale omgeving te bieden. Ben je iemand met een passie voor inhoud, vind je het heerlijk om met tieners te dollen of bied jij liever een luisterend oor? Met elk van deze talenten ben je van harte welkom!

Op dit moment zoeken wij in het bijzonder mensen die zich in willen zetten voor de tieners uit de 1e en 2e klas. Maar aarzel zeker niet om contact op te nemen wanneer jij je graag in wil zetten voor de oudere tieners. Mail Erwin op jeugd@baptisten-amersfoort.nl